Sant-market.com.ua Одеса, 4 ст. Люстдорфської дороги 92/94, 1-й поверх, фасад sant-market logo +380487092363 info@sant-market.com.ua
Rated 4.8/5 based on 542 customer reviews
0
Обране
0
Порівняння
Кошик

Біде не розкіш, а зручність

Прототип сучасного біде з'явився в палацах французьких вельмож в середині 18 століття. Для обмивання інтимних місць в спальнях ставили невеликі тази. Вода наливалася з глечика. Уже в ті далекі часи люди розуміли важливість проведення даних гігієнічних процедур і дбали про своє здоров'я.

2019-05-12

Якщо ви шукайте інтернет магазин Біде в Одесі і бажаєте купити дешево Біде зі складу за хорошою ціною від постачальника - рекомендуємо ознайомитися з асортиментом нашого каталогу.

З розвитком технологій та техніки сантехнічне обладнання поступово вдосконалювалося. Сучасний вигляд біде набуло середини минулого століття. Сучасним покупцям доступні різноманітні моделі приладу, що виконує важливі функції, зберігаючи здоров'я власника.

підвісні біде grohe cube

Принцип роботи та особливості монтажу біде

Біде на вигляд нагадує чашу унітазу без бачка. Вода подається із спеціального змішувача для біде, який може бути доповнений гігієнічним душем.

Коли людина сідає на біде, відкриває воду,крана з рухомим аератором подається струмінь води. Аератор забезпечує можливість спрямовувати потік води у потрібні місця.

підлогове біде

Покупцям доступні дві основні модифікації біде:

  1. Підлогові
  2. Підвісні

Підлогові біде

Підлогова монтується подібно до унітазу. Герметичність у місці стику із підлогою забезпечується завдяки гумовій або силіконовій прокладці. Устаткування підключається до труб гарячого та холодного водопостачання, до каналізаційного стоку. Такий варіант конструкції підходить для будь-якого санвузла.

класичне підвісне біде

Підвісні біде

Підвісне біде закріплюється на спеціально встановленій інсталяції (міцний металевий каркас). Вона встановлюється за стіною, що стоїть за біде. Після монтажу складається враження, що біде ширяє над підлогою. Підвісні моделі чудово виглядають в інтер'єрах санвузлів, оброблених у сучасних стилях.

Підвісна сантехніка сприяє візуальному збільшенню простору, тому рекомендуються до встановлення в маленьких приміщеннях.

Типи біде для подачі води

Розрізняють два типи біде за способом подачі води:

  • із зовнішнім наповненням
  • зівнутрішнім наповненням

Біде із зовнішнім наповненням

Для моделей із зовнішнім наповненням необхідно встановити змішувач, через який подаватиметься вода. Асортимент приладів для змішування води величезний:

  • у стандартних змішувачах з рухомим аератором вода змішується всередині корпусу або термостатом. Змішувачі можуть керувати одним важелем або двома вентилями, що контролюють тиск і температуру води;
  • змішувачі з гігієнічним душем – найзручніший варіант для проведення омивання. На змішувачі встановлюється гнучкий шланг із лійкою. Шланг закріплюється на тримачі на стіні біля біде. Налаштування води може виконуватися механічно за допомогою одного абодвох вентилів через термостат. У термостаті заздалегідь виставляється потрібна температура та тиск подачі води, що значно підвищує комфорт користувача під час проведення процедур;
  • сенсорні змішувачі керуються автоматично. Датчик спрацьовує при наближенні людини. Подача води припиняється, коли користувач відходить від біде. Цей пристрій дозволяє не тільки зручно проводити обмивання, а й заощаджувати на споживанні води

Біде з внутрішнім наповненням

У біде з внутрішнім наповненням потоки води випливають із форсунок, розташованих під внутрішнім ободом приладу. Для цих моделей необхідно придбати спеціальний змішувач із виливом. Він монтується усерединібіде, керується механічно за допомогою вентилів.

Такі біде можуть використовуватися не тільки для обмивання, але й для прийому ванн інтимної зони.

Щоб не помилитися з вибором модифікації, що оптимально підходить за розміром, формою та способом подачі води, зверніться за консультацією до кваліфікованих фахівців. Яку б конструкцію та модель біде ви не вибрали, вже після першого користування біде відчуєте високий рівень комфорту та зручності від прийняття гігієнічних процедур.

Використання біде за призначенням

Часто біде можуть використовувати не за прямим призначенням, а й для інших домашніх потреб. Це може бути ванна для ніг, предмет ігор для вашої дитини в рибалку,умивальник для миття вашого взуття та ін.

використання біде не за призначенню

Рекомендуємо також почитати

Що купити: ванну або душову кабіну?
Що купити: ванну або душову кабіну?

Однозначної відповіді на поставлене в заголовку запитання не може дати ніхто. Скільки людина не опроси, думки розділяться приблизно навпіл, і у кожного респондента буде безліч «за» свого вибору, знайдуться аргументи проти іншої відповіді.

2019-04-22
Змішувачі Grohe від XS до XL
Змішувачі Grohe від XS до XL

Змішувачі німецької торгової марки Grohe - це традиційне якість, функціональність, оригінальний дизайн і оптимальний розмір кожного приладу.

2019-04-19
Як вибрати змішувач для душа: види монтажу та управління
Як вибрати змішувач для душа: види монтажу та управління

Змішувачі в душі повинні бути функціональними і зручними для всіх членів сім'ї. Друга важлива якість душового змішувача - привабливий зовнішній вигляд і хороше поєднання зі стилем оформлення ванної кімнати.

2019-04-16
Накладні раковини - стильна прикраса ванної кімнати
Накладні раковини - стильна прикраса ванної кімнати

Раковини накладного типу з'явилися в асортименті умивальників для ванної кімнати порівняно недавно. Але їх прототипам багато сотень років. Їх функції виконували тази і миски, які ставили на стіл або комод. Для вмивання зливали воду з глечиків, а після появи водопроводів стали встановлювати крани.

2019-04-12