Sant-market.com.ua Одеса, 4 ст. Люстдорфської дороги 92/94, 1-й поверх, фасад sant-market logo +380487092363 info@sant-market.com.ua
Rated 4.8/5 based on 542 customer reviews
0
Обране
0
Порівняння
Кошик

Плитка або керамограніт що краще вибрати

Серед найпопулярніших підлогових покриттів плитка і керамограніт займають лідируючі позиції, на думку більшості українських споживачів. Ці оздоблювальні матеріали відрізняються міцністю, надійністю, довговічністю. Важливе споживчу якість - широке розмаїття кольорів, відтінків, текстур плитки і керамограніта, які представлені в торгових мережах.

2019-06-04

Якщо ви шукайте інтернет магазин Керамічна плитка в Одесі і бажаєте купити дешево Керамічна плитка зі складу за хорошою ціною від постачальника - рекомендуємо ознайомитися з асортиментом нашого каталогу.

Що вибрати для обробки підлоги у квартирі, будинку, офісі, щоб довго насолоджуватися відмінними експлуатаційними характеристиками підлогового покриття.

Плитка – улюблене оздоблення

Один із плюсів матеріалу – міцність. Багато видів керамічної плитки здатні витримати навантаження обсягом 30 тис. тонн. Ця властивість свідчить про те, що навіть за особливого бажання пошкодити поверхню навряд чи вдасться досягти «успіху».

Варто звернути увагу: достатню міцність плитки для підлоги можна випробувати тільки за умови правильного монтажу покриття.

Крім названої вище переваги плитка відрізняєтьсянаступними якостями:

  1. Висока опірність на вигин та розрив.
  2. Стійкість до впливу вогню завдяки особливостям виробничого процесу. Під час виготовлення матеріал кілька разів випікають під впливом високих температур. Під час експлуатації, якщо плитка потрапляє у вогнище загоряння, вона не плавиться, не горить.
  3. Екологічна безпека та нешкідливість для здоров'я людини. Основою виробництва плитки є природні природні компоненти, безпечні для людини. Навіть за екстремальних температурних показників матеріал не виділяє токсичні речовини.
  4. Низький показник поглинання. Ця властивість особливо цінна для господарок, якішвидко та легко можуть видалити з поверхні плитки будь-які забруднювачі: жирові, бензинові плями, смуги помади, малюнки фломастерами та інші. Причому відмиваються вони, як правило, без застосування сильних миючих засобів, тільки теплою водою та м'якою ганчіркою.
  5. Відмінна переносимість підвищеної вологи та пари. Завдяки цій якості плитку можна використовувати не тільки в домашніх, а й у громадських приміщеннях з високим показником вологості: санвузли, ванни та душові кімнати, басейни, сауни, спа-салони, перукарні, кухні.

Недоліком плитки можна вважати здатність до вигоряння малюнка та втрати кольору поверхні післякілька років інтенсивної експлуатації.

Чим відрізняється керамограніт

Керамограніт за своїм складом та способом виготовлення дуже схожий на виробництво плитки. Але існують і відмінні риси, завдяки яким матеріал виявляє свої виняткові характеристики в процесі експлуатації.

плитка керамограніт для підлоги під дерево

Технологія полягає в наступному:

  • суміш із глини, польового шпату, каоліну та кварцового піску перед випаленням пресується під тиском до 500 кг на 1 см;
  • при випалюванні температура сягає 1300 градусів, що значновище за температуру випалення плитки. Усі компоненти суміші надійно сплавляються в єдину масу.

Це дозволяє уникнути появи мікропор у матеріалі, підвищити стійкість керамограніту до механічних навантажень, впливу вологи, перепадів температур. При цьому колірні пігменти додаються до суміші перед тиском і випалом, що значно підвищує термін збереження кольору та текстури поверхні керамограніту.

плитка Керамограніт Cersanit Desto

Важлива відмінність керамограніту від керамічної плитки – можливість використання для зовнішніх та внутрішніх робіт у місцях впливу екстремально високих та низькихтемператур.

Це цікаво: керамограніт не втрачає своїх властивостей при температурах від -50 до + 50 градусів за Цельсію.

Основні висновки:

  1. При виборі матеріалу для обробки кухні, ванної кімнати, коридору в будинку, квартирі віддайте перевагу керамічній плитці. Вона має доступну вартість, відрізняється широким асортиментом і здатна прослужити довгі роки в опалюваних приміщеннях з невисокою прохідністю;
  2. Якщо необхідно облицьовувати зовнішні стіни будівлі або укласти покриття на підлогу в офісних, торгових центрах, вибирайте керамограніт. Цей матеріал також відмінно підходить для обробки неопалюваних веранд, лоджій, балконів, терас.

Рекомендуємо також почитати

Які бувають змішувачі за типом змішування
Які бувають змішувачі за типом змішування

Перед покупцями стоїть велика проблема, який змішувач вибрати, оскільки даний сантехнічний прилад представлений в торгових мережах у величезній різноманітності. Розрізняються змішувачі по безлічі критеріїв. Одна з класифікацій полягає у визначенні найбільш оптимального типу змішування. Детальніше про даній характеристиці ми розповімо в своїй статті.

2019-06-02
Змішувач з термостатом комфорт, безпеку, економія
Змішувач з термостатом комфорт, безпеку, економія

Серед безлічі моделей змішувачів одним з найбільш зручних у використанні, комфортним для споживача є термостатичний прилад. Цей пристрій має досить складну конструкцію, володіє інтелектуальною системою управління.

2019-05-31
Стельовий душ особливості домашньої установки
Стельовий душ особливості домашньої установки

До недавнього часу стельові душі були розкішшю, яка зустрічалася в елітних спа-салонах або будинках дуже забезпечених громадян. Завдяки постійному зростанню асортименту сантехнічної продукції і новим, бюджетним розробкам конструкторів, цей вид водних процедур став більш доступним.

2019-05-27
Як вибрати змішувач для біде типи і особливості конструкції
Як вибрати змішувач для біде типи і особливості конструкції

Біде - зручний сантехнічний прилад, призначений для проведення гігієнічних процедур. Його необхідність в кожному будинку доведена медиками, оскільки регулярне застосування після туалету значно знижує ризик багатьох неполадок зі здоров'ям.

2019-05-23