Sant-market.com.ua Одеса, 4 ст. Люстдорфської дороги 92/94, 1-й поверх, фасад sant-market logo +380487092363 info@sant-market.com.ua
Rated 4.8/5 based on 542 customer reviews
0
Обране
0
Порівняння
Кошик

Код товару: 111958
Схожий за вартістю товар
Доставка
  • Самовивіз в Одесі-безкоштовно
  • Доставка по Одесі-безкоштовно (Великогабаритний товар - узгоджуємо окремо)
  • Відправка по Україні кур'єром до дверей або Новою поштою післяплатою
Оплата
Гарантія
Наявність: Під замовлення
Код товару: 111958
120 грн

Або по телефону з 10:00 - 19:00

Короткий опис
Артикул: EPH5500121
Виробник: Schneider Electric
Колекція: Asfora
Країна виробник: Франція
Тип: кабельний вивід
Матеріал: термопластик АБС
Колір білий
Тип монтажу: схований

Номінальний струм: 25 A на 250 В AC
Режим фіксації: монтажні лапки, робочий діапазон монтажних лапок 56…74 мм, гвинти
Ступінь захисту IP: IP20
Вага: 57 г

Комплектація:
1) Кабельний висновок Schneider Electric Asfora білий

Размеры:
Довжина, см: 4.8
Ширина, см: 7.1
Высота, см: 7.1

Детальніше про товар

Кабельний висновок Schneider Electric Asfora білий

Історія компанії Schneider Electric почалася у Франції, в 1836 році, коли до братів Шнейдер перейшли ливарні заводи Крезо, які на той час мали проблеми. Через два роки вони заснували компанію Schneider & Cie і до 1891 року, ставши фахівцями в галузі виробництва озброєнь, компанія Schneider виступила з інновацією, почавши освоювати ринок електроенергетики, що зароджується.
 
Сьогодні компанія Schneider Electric є світовим експертом у галузі управління електроенергією та провідним розробником та постачальникомкомплексних енергоефективних рішень для енергетики та інфраструктури, промислових підприємств, об'єктів цивільного та житлового будівництва, а також центрів обробки даних.
 
Schneider Electric Asfora — це простий та елегантний дизайн виробів ідеально поєднуватиметься з будь-яким інтер'єром. Сучасний стиль, висока якість, естетичний зовнішній вигляд все об'єднано в одній серії. Високоякісне покриття не піддається впливу ультрафіолету і навіть під прямим сонячним промінням колір виробів залишається як новий роками. Вибір Asfora - оптимальнепоєднання ціни та якості.
Колекція  Asfora – це символ якості та надійності за доступними цінами. Розетки та вимикачі цієї серії чудово продумані та здатні забезпечити надійну, безпечну та зручну експлуатацію. Вони мають досить простий, але в той же час елегантний дизайн, тому вдало поєднуються з будь-яким інтер'єром. Розетки та вимикачі цієї колекції відповідають усім сучасним стандартам. Виконані вони виключно з надійних та якісних матеріалів, що забезпечують тривалу експлуатацію.електрофурнітури.

Інноваційні монтажні рішення, що використовуються в даній серії, дозволяють швидко та легко встановити вироби. Механізми продукту мають чітке маркування та схеми підключення, що значно спрощує складання та знижує ризик неправильного підключення. Різьбові затискачі з гайками спрощують розбирання, крім того, затискачі в гніздах розташовуються в одну лінію, завдяки чому всі дроти можна обрізати на одній довжині одночасно.

Вироби розроблені таким чином, щоб їх установка не тільки проста, інтуїтивно зрозуміла та швидка, але й безпечна. Кабельні вводи булипрофільовані, щоб полегшити розміщення кабелю в затиску та зробити відкриту його частину під шаром ізоляції. Всі продукти серії шнайдер асфора були виготовлені відповідно до чинних стандартів, а матеріали, що використовуються, відрізняються високою міцністю.


Відгуки та питання покупців

Ваш відгук буде першим


Написати свій відгук або питання

Інші товари колекції Asfora (392)
Відкрити всі товари