Sant-market.com.ua Одеса, 4 ст. Люстдорфської дороги 92/94, 1-й поверх, фасад sant-market logo +380487092363 info@sant-market.com.ua
Rated 4.8/5 based on 542 customer reviews
0
Обране
0
Порівняння
Кошик

Код товару: 36565
Відео огляд
Схожий за вартістю товар
Доставка
  • Самовивіз в Одесі-безкоштовно
  • Доставка по Одесі-безкоштовно (Великогабаритний товар - узгоджуємо окремо)
  • Відправка по Україні кур'єром до дверей або Новою поштою післяплатою
Оплата
Гарантія
Наявність: Уточнити наявність
Код товару: 36565
Уточнить

Або по телефону з 10:00 - 19:00

Короткий опис
Артикул: 114.0017.861
Торгова марка: Franke
Країна виробник: Шотландія
Колекція: Mythos
Форма мийки: прямокутна
Форма чаші: прямокутна
Наявність крила (сушіння): є
Розташування крила (сушіння): зліва
Кількість чаш: 1.5
Матеріал: штучний граніт ( Fragranite)
Вид монтажу: врізна
Тумба / шафа в комплекті: немає
Розміри мийки (ШхД), см: 100х51.5
Висота мийки, см: немає даних
Розміри чаші (ШхД), см: 36х39 / 19х39
Глибина чаші , см: 19/13
Колір: білий
Товщина стали, мм: немає даних
Діаметр зливного отвору, дю йм: 3 1/2
Поверхня мийки: матова
Мінімальна ширина шафи для установки, см: 60

Розмір для монтажного вирізу, см: 98х49.5
Отвір під змішувач: є

Комплектація
вентиль-ексцентрик.
Перелив, кріплення, сифон, коландер.

Детальніше про товар

Швейцарський концерн Franke – світовий лідер у виробництві кухонних мийок, який відомий своєю прихильністю до найвищої якості, бездоганного дизайну, використання найкращих матеріалів та новітніх технологій. Дотримуючись політики інвестицій в інноваційні технології, Franke є також великим виробником та постачальником мийок із фраграніту, кухонних витяжок, кухонної техніки, змішувачів.
Мийки Franke з фраграніту на 80 % складаються з кварцу, і на 20 % — із сполучної смоли — акрилу, який характеризується винятковою
твердістю та стійкістю. Fragranite DuraKleen Plus - оптимальний композиційний матеріал, який має безліч переваг.

ВдосконаленаГІГІЄНІЧНИЙ ЗАХИСТ
Кухня може стати небезпечним джерелом розповсюдження бактерій.
Тут необхідно приділяти особливу увагу гігієні.
На необроблених матеріалах кількість бактерій подвоюється кожні 20 хвилин. Це негативно позначається на гігієнічній обстановці кухні, де відбувається приготування їжі. Обробка Sanitized не є заміною регулярного чищення. Але вона ефективно допомагає підтримувати гігієнічність миття.
ЕФЕКТИВНА ДОПОМОГА В ПІДТРИМАННІ ЧИСТОТИ
Після чищення на поверхні миття або раковини завжди залишаються бактерії та мікроби. Sanitized закріплює результат регулярного чищення поверхні. Він ефективно перешкоджає зростанню бактерій та мікробів на очищенійповерхні до наступного чищення. Таким чином, що пройшли антибактеріальну обробку
матеріали знижують загальний ризик поширення бактерій На необроблених поверхнях загроза розмноження бактерій значно вища.
МЕНШЕ БАКТЕРІЙ ДЯКУЮ ІОНАМ СРІБЛА
Срібло, що міститься в обробленому фраграните, є активною складовою матеріалу. Воно перешкоджає зростанню чисельності мікробів та бактерій. Таким чином, вони перешкоджають диханню, живленню, а також поділу клітини. Результати тестів показали, що оброблений Sanitized фраграніт скорочує зростання бактерій та мікробів на 99 %.
СТІЙКІ ДО ОСВІТИ ДРАПІН
Поверхня мийок має найвищу концентрацію частинок кварцу,що робить її надзвичайно стійкою до виникнення подряпин.
ГІГІЄНІЧНІ
Для виробництва мийок ми використовуємо найдрібніші частинки кварцу, завдяки чому виходить надзвичайно гладка і цілісна поверхня, яку дуже легко утримувати в чистоті.
СТІЙЧИВИ
ДО ВИНИКНЕННЯ ПЛЯМ
Наші мийки проходять випробування на стійкість до плям усіх видів, які можуть виникнути при роботі на кухні.
УДАРОМІЦНІ
Висока стійкість до ударів пов'язана з високою якістю смол, що використовуються для виробництва матеріалу, та з міцністю самого кварцу.
НЕ ВТРАЮТЬ НАСИЩЕНОСТІ КОЛЬОРУ
Колір міцно пов'язаний із частинками кварцу та захищений від ультрафіолетового випромінювання. Цей процес проходитьперед наданням миття форми, завдяки чому колір присутній у всій його структурі і не блякне.
стійкі до впливу високої температури
Гарячий матеріал передбачає стійкість до температури до 280°C. Вийнятий з розігрітої духовки лист має температуру близько 230°C.
Виробництво Franke розпочинає свою історію в 1911 році. Швейцарська компанія суворо контролює якість продукції на всіх етапах виробництва, завдяки чому вироби прослужать десятиліття, не втрачаючи свого первозданного вигляду. Неперевершений дизайн, унікальні запатентовані матеріали та багаторічний досвід відрізняють компанію Franke на світовому ринку.
Так званий фраграніт – це запатентований матеріал (FragraniteDuraKleen ® Plus з антибактеріальним захистом Sanitized ®). Це композитний матеріал, але на відміну від інших матеріалів з використанням гранітної крихти, у фраграніті немає акрилової смоли. Для того, щоб отримати гарний і стійкий колір, виробництво Franke використовує інноваційну технологію пігментації граніту, а високотемпературний випал не дозволить кольору збліднути або змінитись.
Завдяки унікальній технології створення фраграніту миття з цього матеріалу мають неймовірно гладку поверхню, що значно спрощує процес догляду, а антибактеріальне покриття не дає жодного шансу бактеріям і мікробам проникнути в пори матеріалу. Фраграніт не боїться перепадів температур. Матеріал такожстійко переносить удари і його неможливо подряпати навіть металевим предметом.
Колекція Mythos включає миття прямокутної форми з однією або двома чашами, відрізняється чіткими лініями в дизайні і комфортним розміром, який гарантує вдосталь простору для кулінарної творчості. Колекція кухонних мийок Mythos представлена ​​у брендових відтінках, здатних прикрасити робочу зону та доповнити найоригінальніший інтер'єр. Мийки Franke ідеально підходять для завзятих кулінарів, вимогливих до якості та естетики у всьому.
У кожному фрагменті продукції Franke гармонійно поєднуються ергономічність та функціональність.

\

Відгуки та питання покупців

Ваш відгук буде першим


Написати свій відгук або питання

Інші товари колекції Mythos (19)
Відкрити всі товари