Sant-market.com.ua Одеса, 4 ст. Люстдорфської дороги 92/94, 1-й поверх, фасад sant-market logo +380487092363 info@sant-market.com.ua
Rated 4.8/5 based on 542 customer reviews
0
Обране
0
Порівняння
Кошик

Код товару: 25648
Відео огляд
Схожий за вартістю товар
Доставка
  • Самовивіз в Одесі-безкоштовно
  • Доставка по Одесі-безкоштовно (Великогабаритний товар - узгоджуємо окремо)
  • Відправка по Україні кур'єром до дверей або Новою поштою післяплатою
Оплата
Гарантія
Наявність: Уточнити наявність
Код товару: 25648
6528 грн

Або по телефону з 10:00 - 19:00

Короткий опис
Артикул: 88956
Торгова марка: Teka
Країна виробник: Німеччина
Форма мийки: прямокутна
Форма чаші: прямокутна
Наявність крила (сушіння): є
Розташування крила (сушіння): обертаємося (опціонально)
Кількість чаш: 1.5
Матеріал: штучний граніт (Tegranit + )
Вид монтажу: врізна
Тумба / шафа в комплекті: немає
Розміри мийки (ШхД), см: 78х50
Висота мийки, см: 20
Розміри чаші (ШхД), см: 34.5х43 / 16.6х28.5
Глибина чаші , см: 20 / 14.5
Колір: сірий металік
Товщина стали, см: немає даних
Діаметр зливного отвору, дюйм: 3 1/2
Поверхня мийки: штучний камінь
Мінімальна ширина шафи для установки, см: 60

Монтажний виріз, см: 76х48
Спосіб монтажу: зверху

Комплектація
Клапан-автомат
перелив
Вентиль-ексцентрик

Детальніше про товар

Компанія Teka є визнаним у всьому світі німецьким виробником кухонної техніки, на даний момент вона володіє 27 заводами на території трьох континентів (Європи, Америки та Азії).
Teka – втілення європейської якості та вишуканості. Над кожною моделлю працює цілий штат талановитих та креативних дизайнерів. В результаті миття Teka стали символом елітної, ексклюзивної сантехніки. Широкий модельний ряд мийок нікого не залишить байдужим. Мийки Teka виготовляються з різних матеріалів - від дерева до найновіших композитів, а також при цьому використовуються новітні технології, щоб досягти найвищої якості обробки виробу.
Гранітні мийки Teka виготовляються з матеріалу Tegranit.високотехнологічного, екологічно чистого матеріалу, що імітує натуральний камінь.
Мийки з граніту - це альтернатива для тих, хто віддає перевагу кольоровим мийкам з неповторною, натуральною поверхнею. Teka гарантує багаторічну міцність та відмінний зовнішній вигляд. Мийки Teka не дряпаються, прості у догляді, не бояться контакту з кислотами та лугами, стійкі до ударів. Колір глибокий і не вицвітає, завдяки стійкості до дії ультрафіолету.
У виробництві гранітних мийок Teka використовується акрил – матеріал, що має підвищену міцність і стійкість до агресивної дії зовнішнього середовища. Акрил значно довговічніший за поліестер, що використовується у виробництвінедорогих мийок.
Мийки Teka із граніту мають особливу структуру: щільність розташування молекул підвищується ближче до поверхні матеріалу. У цьому відмінність від мийок інших компаній. Склад Tegranit – це 80% гранітної крихти, 15% акрилових смол та 5% пігменту. Таке поєднання матеріалів дає можливість отримати довговічний, міцний, витривалий матеріал з високоестетичними властивостями - структура подібна до природного каменю зі стійким насиченим кольором. Тільки провідні бренди дотримуються таких пропорцій у виробництві гранітних мийок. Матеріал Tegranit жаростійкий, він витримує до +280°C, стійкий до харчових та побутових кислот, стійкий до ударів та подряпин. Так як у своєму складі Tegranit має максимальну кількістьприродних компонентів, цей матеріал демонструє найвищі показники гігієнічності та безпеки для здоров'я.

Урізне півторачове кухонне миття TEKA Astral 60B-TG для монтажу в базу більше 60 см. Не монтувати впритул до стіни або іншого модуля. Оснащена додатковою чашею та двома зливними отворами. Кухонна мийка TEKA Astral 60B-TG виконана з теграніту+ і може поставлятися у семи колірних варіантах.


Відгуки та питання покупців

Ваш відгук буде першим


Написати свій відгук або питання

Інші товари колекції Astral (37)
Відкрити всі товари