Sant-market.com.ua Одеса, 4 ст. Люстдорфської дороги 92/94, 1-й поверх, фасад sant-market logo +380487092363 info@sant-market.com.ua
Rated 4.8/5 based on 542 customer reviews
0
Обране
0
Порівняння
Кошик

Код товару: 101011
Схожий за вартістю товар
Доставка
  • Самовивіз в Одесі-безкоштовно
  • Доставка по Одесі-безкоштовно (Великогабаритний товар - узгоджуємо окремо)
  • Відправка по Україні кур'єром до дверей або Новою поштою післяплатою
Оплата
Гарантія
Наявність: Під замовлення
Код товару: 101011
1046 грн

Або по телефону з 10:00 - 19:00

Короткий опис
Артикул: 16-3293-2595
Виробник: Villeroy & Boch
Колекція: Dune
Тип посуду: тарілка
Країна виробник: Німеччина (німецькі)
Колір білий
Форма: коло
Матеріал: преміум фарфор
Для мікрохвильової печі: так
Для посудомийної машини: так

Размеры:
Довжина, см: 32
Ширина, см: 32

Детальніше про товар

Тарілка плоска Villeroy & Boch Dune 32 см білий

Villeroy & Boch - один з найбільш значущих міжнародних брендів з преміум-класу, представлений більш ніж в 125 країнах. Компанія, з головним офісом в Mettlach (Метлах), Німеччина, була заснована в 1748 році. З тих пір продукція від Villeroy & Boch символізує такі цінності, як традиції, інновації та якість. Витоки Villeroy & Boch лежать у виробництві кераміки і порцеляни. Багаторічний досвід використання цього матеріалу відображений в високоякісних колекціях посуду, які одночасно вражають своєю красою і функціональністю.
Витончений силует дюни, створеної пустельними вітрами, послужив натхненням для створення серії фарфоровихвиробів з колекції Dune від німецького виробника Villeroy & Boch. Предмети з цієї колекції мають гармонійні лінії і пропорції, навіяні самою природою, відбиваючи фірмовий стиль дизайнера Маттео Туна, який є автором цього почуттєвого дизайну.
Черпаючи натхнення в природі, ця плоска тарілка з білого фарфору Villeroy & Boch Dune 12 1/2 дюйма стане ідеальним доповненням до вашого вишуканого ресторану. Цей предмет свіжого білого кольору є професійним і привабливим рішенням для сервірування вашого ресторану, готелю або обіднього залу заміського клубу. Його простий силует і колір створюють контраст, дозволяючи вашим яскравим свіжим страв стати центральнимелементом будь-якої обідньої зони. Використовуйте цю тарілку, щоб подавати основні страви або загальні закуски. Цей виріб має традиційну форму, вона створена, щоб додати візуального інтересу до вашої настільної презентації. Подавайте його окремо або поєднуйте це виріб з іншою частиною колекції Dune для привабливою і професійної презентації.
  • Верхній діаметр 32 см
  • Колір білий
  • Можна мити в посудомийній машині
  • Матеріал Фарфор
  • Мікрохвильова піч Так
  • Форма Кругла
  • Тип Тарілки

Відгуки та питання покупців

Ваш відгук буде першим


Написати свій відгук або питання

Інші товари колекції Dune (21)
Відкрити всі товари