Sant-market.com.ua Одеса, 4 ст. Люстдорфської дороги 92/94, 1-й поверх, фасад sant-market logo +380487092363 info@sant-market.com.ua
Rated 4.8/5 based on 542 customer reviews
0
Обране
0
Порівняння
Кошик

Гігієнічний душ що це і як вибрати

Гігієнічний душ стає все більш популярним сантехнічним приладом. Власники даного пристосування стверджують, що воно необхідне, оскільки багато разів підвищує комфорт при прийомі гігієнічних процедур.

2019-05-15

Якщо ви шукайте інтернет магазин Гігієнічний душ в Одесі і бажаєте купити дешево Гігієнічний душ зі складу за хорошою ціною від постачальника - рекомендуємо ознайомитися з асортиментом нашого каталогу.

Як працює пристрій, у чому його особливості, переваги та недоліки?

Призначення гігієнічного душу

Гігієнічний душ є гідною альтернативою біде. Сантехнічний прилад призначений для обмивання після відвідин туалету. Переваги у виборі між біде та гігієнічним душем такі:

  1. Має компактні розміри. Не вимагає додаткового простору для монтажу, що особливо цінно для суміщених санвузлів та туалетів невеликої площі у стандартних квартирах.
  2. Установка проводиться за короткий час, може бути виконана не під час ремонту або реконструкції, оскільки прилад підключається до чинної системиводопостачання.
  3. Вартість гігієнічного душу в кілька разів дешевша, ніж ціна на біде.

 гігієнічний душ альтернатива біде

Ефект від використання гігієнічного душу ні в чому не поступається проведенню процедури на біде.

Кому рекомендується придбати гігієнічний душ:

  1. Людям, які стежать за своєю особистою гігієною та загальним станом здоров'я організму.
  2. Жінкам дітородного віку, оскільки багаторазово підвищується комфорт при прийнятті гігієнічних процедур у критичні дні.
  3. Сім'ям, які мають домашню тварину або маленьких дітей. За допомогою душа зручно мити лотокдля тварин або дитячий горщик.

гігієнічний душ з термостатом

Конструкція гігієнічного душу

На свій зовнішній вигляд прилад нагадує звичайний душ. Його складовими елементами є такі деталі:

  • гнучкий шланг довжиною від півтора до двох метрів;
  • невелика лійка з розсіювачем;
  • утримувач

Важлива конструктивна особливість та відмінна риса гігієнічного душу – наявність запірного клапана на рукоятки лійки. Його функція – перекривати воду, коли шлангом не користуються і подавати її занеобхідності.

Гігієнічний душ для унітазу

Справа в тому, що сидячи на унітазі, не дуже зручно дотягуватися до вентиля на змішувачі, що перекриває подачу води. Його відкривають заздалегідь. Коли настає час підмитися, натисканням на кнопку клапана на самому душі відкривається потік води.

Розмаїття модельного ряду

Всі моделі гігієнічного душу, представлені у широкому асортименті в магазинах сантехніки, відрізняються за місцем монтажу. Пристрій може розташовуватися:

  • на стіні поруч із унітазом;
  • на раковині;
  • всередині стіни

Змішувач для раковини з гігієнічним душем

Стінна модифікація передбачає наявність окремого виходу труб гарячого та холодного водопостачання, на які буде закріплений гігієнічний душ. Причому дані труби повинні бути розташовані поруч із унітазом, щоб довжини шланга вистачало для зручного застосування.

Якщо ви плануєте монтувати гігієнічний душ після завершення ремонту, то ця модель навряд чи підійде.

Змішувач для раковини з ручним душем

Найкращий і найпростіший варіант встановлення – монтаж на умивальник. У поєднаному санвузлі обов'язково є раковина. Якщо у туалеті її немає, можнапоставити невелику кутову модель, придбавши одночасно дві вигоди: можливість помити руки після туалету та встановити гігієнічний душ.

При цьому варіанті шланг кріпиться до змішувача на умивальнику, який повинен мати спеціальний вихід під душ.< /p>

Oras Saga Змішувач для умивальника з ручним душем Bidetta 1912F

Гігієнічний душ вбудований у стіну

Презентабельно і стильно виглядає конструкція, що вбудовується у стіну. Усі сполучні елементи з трубами приховані. На стіну виводиться лише шланг із лійкою, яка закріплюється на тримач.

гігієнічний душ вбудований у стіну< /p>

Перед прийняттям рішення про вибір моделі обов'язково проконсультуйтеся зі спеціалістами, які розуміються на нюансах монтажу кожної моделі.

Рекомендуємо також почитати

Біде не розкіш, а зручність
Біде не розкіш, а зручність

Прототип сучасного біде з'явився в палацах французьких вельмож в середині 18 століття. Для обмивання інтимних місць в спальнях ставили невеликі тази. Вода наливалася з глечика. Уже в ті далекі часи люди розуміли важливість проведення даних гігієнічних процедур і дбали про своє здоров'я.

2019-05-12
Що купити: ванну або душову кабіну?
Що купити: ванну або душову кабіну?

Однозначної відповіді на поставлене в заголовку запитання не може дати ніхто. Скільки людина не опроси, думки розділяться приблизно навпіл, і у кожного респондента буде безліч «за» свого вибору, знайдуться аргументи проти іншої відповіді.

2019-04-22
Змішувачі Grohe від XS до XL
Змішувачі Grohe від XS до XL

Змішувачі німецької торгової марки Grohe - це традиційне якість, функціональність, оригінальний дизайн і оптимальний розмір кожного приладу.

2019-04-19
Як вибрати змішувач для душа: види монтажу та управління
Як вибрати змішувач для душа: види монтажу та управління

Змішувачі в душі повинні бути функціональними і зручними для всіх членів сім'ї. Друга важлива якість душового змішувача - привабливий зовнішній вигляд і хороше поєднання зі стилем оформлення ванної кімнати.

2019-04-16